Service af lynanlæg – så er du sikret

Hos Dansk Lynsikring står vi altid klar til både at rådgive og hjælpe dig med service af lynanlæg. Vi løser opgaver på Sjælland, på Fyn og i Jylland eller sagt med andre ord, uanset hvor du er, så vil vi med glæde komme og hjælpe dig.

Er der opstået problemer? Vi klarer service af lynanlæg

Er der opstået problemer med dit nuværende lynanlæg, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi klarer service af lynanlæg, så du igen bliver sikker i dit hjem. Det kan nemlig være rigtigt farligt, hvis lynanlægget ikke fungerer som det skal, da et lyn, udover at ødelægge for rigtig mange penge, hver år koster menneskeliv. Desuden kan dit lynanlæg være ulovligt. Vi er selvfølgelig helt inde i lynloven, så vi kan lave den rigtige løsning, der følger loven. Ved service af lynanlæg opdager vi selvfølge hurtigt, hvis der er eventuelle uregelmæssigheder.

Lad os lave din lynanlæg

Har du ikke allerede en lynanlæg, og kunne du godt tænke dig det, så klarer vi selvfølgelig også det. Ud over service af lynanlæg sætter vi også nye op, så din bygning bliver sikret. Vi søger for lynbeskyttelsen bliver lavet på den måde, der komplimenterer din bygning, så den både er flot og sikker.

Skal vi hjælpe dig?

Om du har brug for service af lynanlæg, eller du ønsker et helt nyt, så vil vi gerne hjælpe dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon 50 55 73 09 eller e-mail kontakt@dansklynsikring.dk, så tager vi os en snak om din udfordring.​

​​Dansk Lynsikring

CVR: 39053489 | Havevang 33, 4000 Roskilde - Danmark | Telefon: 5055 7309 | E-mail: kontakt@dansklynsikring.dk