Jording i høj kvalitet i alle huse og bygninger

​Hos Dansk Lynsikring får du en professionel og erfaren montør af jording, som vi udfører i alle huse og bygninger i Roskilde, Taastrup og resten af Danmark. Vi har en bred erfaring inden for effektiv lynsikring ved hjælp af forskellige metoder til unikke behov. Dertil kan vi blandt andet tilbyde jording af solcelleanlæg, UPS anlæg samt fundamentsjord, eller en lynafleder.

Vi installerer og monterer alle former for jordingssystemer i høj kvalitet, som sikrer din bolig og dine værdier. Derfor kan vi også designe efter dine ønsker og behov, så du får optimal sikkerhed og ro i sindet. Er du interesseret i at høre mere om jording, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak.

Professionel rådgivning om jording

Er du i færd med bygge nyt hus eller bygning til din virksomhed, tilbyder vi professionel rådgivning om jording. 

Jordelektroder

Vi neddriver jordelektroder til alle formål. Vi har særligt erfaring med jordelektroder fra 100 ohm helt ned til under 1 ohm.

Fundamentsjord

Du kan få etableret fundamentsjord til alle formål.

Ringjord

Vi installerer ringjord.

Der er nemlig mange overvejelser, der bør gøres, hvorfor det kan være betryggende, at rådføre sig med en kyndig ekspert på området. Eksempelvis neddriver vi jordelektroder til alle formål. Vi har særligt erfaring med jordelektroder fra 100 ohm helt ned til under 1 ohm. Vi kan vores kram, hvorfor du trygt kan bestille os til installation af jording.

Få sikret dine ejendele hos os

​Har du dyre installationer som solcelleanlæg, der skal sikres med jording, er vi den rette til jobbet. Vi kan udføre grunding jording til dine behov, hvor du gerne vil have det udført.

Du kan kontakte os for et godt tilbud på telefon 50 55 73 09 eller skrive til os på kontakt@dansklynsikring.dk, så skal vi nok hjælpe dig.​

Funktionsmæssigjord

Vi udfører jording af UPS anlæg og andre maskiner der kræver dette.

Jording af solcelleanlæg

Uanset om du har et eksisterende eller et nyt solcelleanlæg, kan vi foretage jording af det.

Normer og standarder

Alle jordingsanlæg er udført i henhold til gældende normer og standarder.

​​Dansk Lynsikring

CVR: 39053489 | Havevang 33, 4000 Roskilde - Danmark | Telefon: 5055 7309 | E-mail: kontakt@dansklynsikring.dk