Jording i høj kvalitet i alle huse og bygninger​

Vi beskytter mod lynnedslag i hele Danmark

 Hos Dansk Lynsikring får du en professionel og erfaren montør af jording, som vi udfører i alle huse og bygninger i Roskilde samt det øvrige Sjælland, Fyn, Jylland og resten af Danmark. Vi har en bred erfaring inden for effektiv lynsikring ved hjælp af forskellige metoder til unikke behov. Dertil kan vi blandt andet tilbyde jording af solcelleanlæg, UPS-anlæg samt fundamentsjord, eller en lynafle​der. Vi tilbyder desuden jording af rionet.

Vi installerer og monterer alle former for jordingssystemer i høj kvalitet, som sikrer din bolig og dine værdier. Derfor kan vi også designe efter dine ønsker og behov, så du får optimal sikkerhed og ro i sindet. Er du interesseret i at høre mere om jording, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak.

Professionel rådgivning om jording

Er du i færd med at bygge nyt hus eller bygning til din virksomhed, tilbyder vi professionel rådgivning om jording. Der er nemlig mange overvejelser, der bør gøres, hvorfor det kan være betryggende at rådføre sig med en kyndig ekspert på området. Eksempelvis neddriver vi jordelektroder til alle formål. Vi har særligt erfaring med jordelektroder fra 100 ohm helt ned til under 1 ohm. Vi kan vores kram, hvorfor du trygt kan bestille os til installation af jording.​

Vi udfører

Jordelektroder

Vi neddriver jordelektroder til alle formål. Vi har særligt erfaring med jordelektroder fra 100 ohm helt ned til under 1 ohm.

Funktionsmæssigjord

Vi udfører jording af UPS anlæg og andre maskiner der kræver dette.

Jording af solcelleanlæg

Uanset om du har et eksisterende eller et nyt solcelleanlæg, kan vi foretage jording af det.

Fundamentsjord

Du kan få etableret fundamentsjord til alle formål.

Ringjord

Vi installerer ringjord.

Normer og standarder

Alle jordingsanlæg er udført i henhold til gældende normer og standarder.

Få sikret dine ejendele hos os

​Har du dyre installationer som solcelleanlæg, der skal sikres med jording? Så er vi de rette til jobbet. Vi kan udføre grundig jording til dine behov, hvor du gerne vil have det udført. Vi kan også være behjælpelig med potentialudligning. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud og en god pris på din opgave.

​Kontakt René på 50 55 73 09 eller skriv til rene@dansklynsikring.dk

dk

Dansk Lynsikring ApS | CVR: 39053489 | Havevang 33, 4000 Roskilde - Danmark | Telefon: 50 55 73 09