Lynafleder for optimal lynsikring

Hos Dansk Lynsikring er vi eksperter i installation af lynafleder, som er den optimale måde at sikre en bygning mod lynnedslag på. Vi opererer i Roskilde, Taastrup og resten af Danmark, hvor vi servicerer både private og erhverv, der gerne vil beskytte sig selv, hus/bygning og værdier. Vi kan levere effektiv lynbeskyttelse, så du kan sove godt om natten.

Vil du beskytte dit hjem optimalt mod lynnedslag og undgå store omkostninger til reparation af skader? Hos Dansk Lynsikring monterer og installerer vi alle typer for lynafledere, der er skræddersyet efter dine behov og ønsker. Vi foretager også eftersyn og vedligeholder din eksisterende lynafleder, så den altid fungerer efter hensigten.

​Professionel installation af lynafleder

Formålet med en lynafleder er at opfange lynet og sende dets ladning direkte i jorden, så strømmen lukker i jorden frem for i din el-tavle. På den måde, gør det ikke skade på din bygning og elinstallationer. I den forbindelse sætter vi også en transientbeskytter i din el-tavle, som er med til at sikre bygningen, som ekstra lynbeskyttelse af dit el. Vi kan også montere jording i ejendommen.

Vi er professionelle fagfolk, der har udstyret mange forskelligartede huse og bygninger med lynafledere gennem årene. Vil du have ro i sindet og skabe tryghed, når det lyner og tordner, er vi klar til at installere for dig, hvis det ikke er gjort i forvejen.

Kontakt os for aftale om lynbeskyttelse

Er du ved at bygge, er der flere ting, der er værd at overveje i forhold til lynbeskyttelse med en lynafleder. Har du solceller, stråtag, skorsten, siloer og i det hele taget bare elektriske installationer, som de fleste har, er du velkommen til at rådføre dig med os.

Kontakt os for en aftale, så vi kan komme og se på sagen. Du kan ringe til os på telefon 50 55 73 09 eller skrive til os på kontakt@dansklynsikring.dk.

Udførelse

Vi monterer og installerer alle former for lynbeskyttelsesanlæg skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Råd og vejledning

Du får professionel rådgivning og vejledning for udførelse af lynbeskyttelsesanlæg, så du kan vælge det, der passer dig bedst.

Eftersyn og vedligeholdelse

Vi foretager eftersyn og vedligeholdelse af alle former for lynbeskyttelsesanlæg.

Risikovurdering

Vi beregner og foretager risikovurdering af dine bygninger og installations behov for lynbeskyttelse.

Rapporter og dokumentation

Du får altid dokumentation for udførelse af arbejdet.

Udførelse

Vi monterer og installerer alle former for lynbeskyttelsesanlæg skræddersyet efter dine behov og ønsker.

Normer og standarder

Vi udfører lynbeskyttelse efter gældende normer og standarder.

​​Dansk Lynsikring

CVR: 39053489 | Havevang 33, 4000 Roskilde - Danmark | Telefon: 5055 7309 | E-mail: kontakt@dansklynsikring.dk