Rådgivning

Lynnedslag koster hvert år tab af store værdier og i værste fald tab af menneskeliv. Derfor er det vigtigt, at dine bygninger og produktionsanlæg er godt beskyttet mod lynnedslag. 

Hos Dansk Lynsikring har vi mange års erfaring med sikring af alle typer bygninger og anlæg, og vi hjælper også gerne din virksomhed med en optimal lynsikring.​

Klarlægning af behov​

Vores mål er at give dig den største sikkerhed gennem god service og professionel, fyldestgørende rådgivning. På den måde er du og din virksomhed garanteret den rette lynsikring og beskyttelse af såvel menneskeliv som værdier.

Første led i vores arbejdsproces i etablering af lynsikring​er en afklarende samtale med dig om dine behov og ønsker. Bagefter udarbejder vi simple udkast til løsninger ud fra vores samtale, som du modtager.

Først når du har tage stilling til vores udkast, begynder vi at etablere de egentlige løsninger, som for eksempel kan være:

I forbindelse med vores rådgivning laver vi også målinger og en risikovurdering, hvis du ønsker det.

Fra behov til løsning

At lynsikre bygninger og produktionsanlæg kan tage alt fra timer til måneder alt efter hvilken type lynsikringsanlæg, der er behov for.

Nogle gange kan en proces med sikring af større bygninger og anlæg tage flere år, fordi der opstår nye behov og ønsker til lynsikringen undervejs i processen. 

Her står vi naturligvis klar til at rådgive og udbygge systemerne, så sikringen af din ejendom og virksomhed altid er tilpasset de faktiske behov.

Vi sørger desuden for, at lynbeskyttelsen bliver lavet på en måde, så den passer til din bygning.

Hos Dansk Lynsikring får du en løsning, der er udført korrekt med fokus på omhyggelig rådgivning undervejs.

​Kontakt René på 50 55 73 09 eller skriv til rene@dansklynsikring.dk

dk

Dansk Lynsikring ApS | CVR: 39053489 | Havevang 33, 4000 Roskilde - Danmark | Telefon: 50 55 73 09