Overspændingsbeskyttelse tilbydes til kunder i hele landet 

Er din bygning sikret mod lynnedslag? Hvis ikke, bør du få foretaget overspændingsbeskyttelse i hele bygningen hurtigst muligt. Heldigvis kan Dansk Lynsikring i Roskilde hurtigt komme dig til undsætning. Vi udfører nemlig overspændingsbeskyttelse for kunder i hele Danmark. Om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, spiller ingen rolle for os.

Ordet overspændingsbeskyttelse dækker over beskyttelse af elektriske anlæg, apparater og installationer. Beskyttelsen sikrer, at der ikke kan opstå hverken isolationssammenbrud, kraftig strøm eller ødelæggelse af de forskellige elektriske installationer.

​Vi har stor erfaring i branchen, hvorfor vi tilbyder forskellige former for overspændingsbeskyttelse.


​Gør virksomheden, arbejdspladsen eller hjemmet sikker med overspændingsbeskyttelse

Det er måske ikke noget, du tænker over i hverdagen, men faktisk koster lynnedslag hvert år en række menneskeliv, foruden de store brande eller ødelæggelse af diverse apparater, som uvejret også ofte forårsager.

Derfor kan det altså virkeliggodt betale sig, at du sørger for at beskytte dit hjem såvel som din arbejdsplads ordentligt med overspændingsbeskyttelse.

Hos os er du i helt trygge hænder, idet vi er eksperter på området. Vi sætter altid din sikkerhed i første række og leverer gode og holdbare løsninger. Hos os er både virksomheder og private velkomne, ligesom ingen opgave hverken er for simpel eller for kompliceret.

​Vi står altid klar til at løse en ny udfordring, som sikrer dig optimalt.
​​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Mangler du hjælp til at få foretaget overspændingsbeskyttelse, kan du kontakte os allerede i dag. Vi er et kompetent firma, der leverer alverdens former for beskyttelse med lynnedslag til kunder over hele landet.

Ring til os på telefon 50 55 73 09, eller skriv på: kontakt@dansklynsikring.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

​​Dansk Lynsikring

CVR: 39053489 | Havevang 33, 4000 Roskilde - Danmark | Telefon: 5055 7309 | E-mail: kontakt@dansklynsikring.dk