Potentialudligning øger din sikkerhed markant

Er du på udkig efter et kompetent firma, der kan hjælpe dig med potentialudligning? Så er du kommet til det rette sted.

Dansk Lynsikring står altid klar til at hjælpe kunder i hele Danmark med forskellige former for udligning. Vi har base i Roskilde, men kommer gerne ud til kunder overalt på Sjælland, på Fyn og i Jylland.


​I dag er det lovpligtigt at enhver el-installation bliver udført med beskyttende potentialudligning. Beskyttende potentialudligning har til formål at beskytte de personer, der opholder sig i bygningen mod farlige spændingsforskelle.

​Disse kan opstå i forbindelse med berøring af fremmede ledne dele og udsatte dele som metalliske bygningsdele og metalrør. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få udført beskyttende potentialudlignet alle nødvendige steder i bygningen.


Flere former for potentialudligning

Hvad enten du har brug for potentialudligning i et almindeligt forsyningssystem, på et landbrug eller i medicinske områder, kan vi hjælpe dig. Vi udfører forskellige typer af potentialudligninger, og giver dig naturligvis gode råd med på vejen, så du kan blive klogere på, hvordan du sikres bedst.​

​Vi tilbyder blandt andet potentialudligninger på følgende områder:

  • TN-C, TN-S, TN-C-S og IT-system
  • EDB netværk efter DS/EN 50310 nyeste udgave
  • ATEX Zoner
  • Landbrug og fritidsbrug
  • Medicinske områder.

​Her hos Dansk Lynsikring tilbyder vi potentialudligning til alle slags erhvervskunder. Vi rykker ud over hele landet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er eksperter på området, hvorfor du altid kan forvente et godt resultat. Hos os er du altid i trygge hænder, for vi sætter altid din sikkerhed i første række.

Kontakt os for at aftale nærmere

​Lyder dette som noget for dig, bør du kontakte os med det samme. Vi byder altid alle kundetyper over hele landet velkomne og garanterer gode og sikre resultater.

​Kontakt René på 50 55 73 09 eller skriv til rene@dansklynsikring.dk                                Kontakt Dennis på 24 62 17 79 eller skriv til dennis@dansklynsikring.dk

dk

Dansk Lynsikring ApS | CVR: 39053489 | Havevang 33, 4000 Roskilde - Danmark | Telefon: 50 55 73 09